Nike Essential Fly Wmns Reversible Jersey

Марка: Nike
Изчерпано количество
Bratislava Mlynské Nivy 10
Košice Kukučínova 2
Praha Martinská 2
Останали са само %1
SKU: CZ6610-382
Пол: Жени
Цвят: Зелено
Тип на продукта: Джърси
100% ОРИГИНАЛНИ
ПРОДУКТИ
БЪРЗА
ДОСТАВКА
СЪЩИЯ ДЕН
ИЗПРАТЕНО
14 ДНИ ЗА
ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ

ДОСТАВКА И ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ


OTHOCHO THE STREETS

Сбъдната детска мечта. Така лесно може да се опише началото на едно пътуване. Любовта към баскетбола и стрийтбола беше толкова силна. Нашата страст към играта доведе до откриването на един от първите магазини от този вид в нашия регион. Днес управляваме магазини за маратонки в Чехия, Словакия и онлайн във всички страни от ЕС.

Днес можете да намерите в нашето портфолио най-доброто Mаратонкиs на световни производители и играчи като Nike LEBRON, KD, ZOOM FREAK KYRIE, както и много лимитирани продукти на Jordan RETRO, 1, 312, LUKA, adidas, Converse, Vans и много други. Феновете на NBA и лайфстайл облеклото със сигурност ще бъдат доволни от колекция на любимия си играч или отбор. Премиум продукти от марки като Pleasures, The North Face, Market, Karl Kani и THE STREETS от собствено производство със сигурност ще впечатли почитателите на уличната култура.

ДОРУЧЕНИЕ

Изпратено от Словакия на същия ден / доставка 3-5 работни дни / Магазини B&M в Словакия, Чехия..

КАК МОГА ДА ВЪРНА СТОКИТЕ?

Стоката не ви ли подхожда? Не се притеснявайте, можете да намерите цялата необходима информация на нашата страница за връщане: Връщане на стоки.

Не пропускайте ГОЛЯМ шанс!

Абонирайте се за бюлетина и получавайте ексклузивни оферти!